torsdag 9 juli 2009

Veckan som gott!

Ja nu är semestervecka 2 snart vid sin ände.. och bara 3 veckor kvar.. suck! (haha skämt o sido)
Men denna vecka har det ju inte varit så roligt väder.. jag säger bara det är en jädrans tur att vi köpte vårt stora partytält som vi har på altanen... då kan man vara ute utan att bli dyngsur.. det är ju iaf 40 kvm att röra sig på även om Max helst står utanför tältet.. han bryr sig inte alls om han blir blöt!

Men nu tycker jag faktiskt att vi kan få lite värme igen... och sol ... jag vill ha sooool och värme.. jag vill bada o sola.. det är väl det man ska göra på semestern!

Vi har jobbat på med gästhuset.. gjort klart panelen i taket.. och älsklingen har varit riktigt duktig han har byggt en altan till gäststugan och en ramp som går ihop med stora altanen.. kanonfint blev det!

Idag har vi varit och bowlat hela familjen.. Max nöjde sig med att titta på från vagnen och var så himla snäll.. medan vi spelade.. sen gick vi och käkade lite kinamat.. trevlig dag/kväll helt enkelt!

Nu har Roger slipat hela golvet i gäststugan och snart ska vi betsa golvet.. har blandat ihop det.. men väntar nu på att det ska svalna...

Bilder kommer snart.. har inte hunnit tagit kort än bara!

Kram till er alla därute!

1 kommentar:

  1. Låter som ni har hunnit med en hel del nu. Hoppas som sagt vad att ni får lite sol snart *vink*

    SvaraRadera