måndag 13 april 2009

Måndag men känns som söndag!

Visst idag är det ju måndag.. men det känns ju som om det vore söndag när man varit ledig och allt...
Vi har haft en toppen toppen helg verligen!

I fredags var jag o Max i väg och hälsade på Kristin och Nea.. ALLTID lika trevligt.. och alltid snackar vi såååå mycket ... I LOVE!!

Vi käkade en sallad i solen på Kristins farstukvist.. soo nice och såå himla varmt vi satt i kortärmat båda 2.... barnen sov en bra stund i sina vagnar, så det blev lite vuxentid & prat också.. vilket alltid är trevligt!
Sen begav vi oss till mamma/mormor... fikade och Max visade upp sina nya talanger att kunna imse vimse spindel och gå en massa... mormor var chockad.. ha ha det var ett par veckor sen vi sågs... jag har ju börjat jobba och då finns inte alltid tiden till alla så här i början innan man kommit in i allt!

Lördag var vi bjudna på påskmiddag hos min bror och hans tjej Solan!
Det var verkligen super det blev en helkväll... supergod mat och trevligt sällskap och dricka.. vi testade även på att spela Buz på playstation 3.. så superroligt, sen blev det hederligt gammalt monopol.. skit kul det me!
Söndag passade vi på att bara vara hemma , vara ute på tomten och mysa för det var så varmt o skönt!

Idag har vi storstädat altan , plockat fram grillen,, och vårstädat inomhus... känns kanon nu!
Vi var även ut på en liten promenad med grannarna innan vi gick hem och Victor badade Max innan det var dags för sängen för honom.. nu sussar han sött!!! Ja det gör dom båda 2 faktiskt!! hihi!!

Här har vi Max i gubbkepa.. inviger gåvagnen på altanen!!

Max och Victor ute och går på altanen

Max ute och knallar runt på altan!! Han verkar gilla det!


Vi grillade fläskkotletter och foliebakad potatis med massa örter i .. och grabbarna fick pommes och så blandsallad såklart!

Dagens middag... årets första grillning.. Såååå gott!!!!



Vi var även på påsklunch hos svärföräldrarna.. riktigt gott det med.. det bjöds på sill och potatis till förätt och kokt skinka med potatiskroketter och sås till varmrätt , sen var det tårta till efterrätt.. kan lova att vi var väldigt mätta när vi åkte hem!



Nu är det dags för sängen för att orka med en ny arbetsvecka!


Kram till er alla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar