fredag 9 januari 2009

God morgon!

Nu har vi klivit upp o ätit frukost!
Max sitter o leker så då har jag lite tid att skriva!

Vi har tyvärr fortfarande ingen toalett som går att använda.. tur att vi bor i skogen.. ha ha.. och himla tur att vi har bra grannar som vi får låna toan av i nödfall.. Victor fick springa över till grannen igår kväll då han behövde använda toan :) känns lite som campingliv fast hemma!!

Idag ska vi hämta Victor i skolan 14:30 för att sen åka till tandläkaren Victor har tid kl 15:20, sen ska Victor till pappa över helgen.. så jag släpper av honom vid tåget!

Sen när Roger kommer hem ska vi försöka fixa toan!

Väntar även på svar från pappa för att se om vi ska dit i helgen eller om det blir nästa helg för att äta middag tillsammans och sedan spela stockholms spelet.. det verkar himla roligt vi tittade lite på det när vi var där sist.. kommer nog bli mycket skratt, verkar vara skit kul!

Kram så länge

3 kommentarer:

  1. Funkar inte toan än?

    //Roger

    SvaraRadera
  2. Då är det ju bra att du är van från sweden rock och caminglivet ;-) skämt åtsido,det låter inte alls roligt att toan inte fungerar.Ja hör av mej senare idag.
    Puss Puss

    SvaraRadera
  3. Ha ha jo iofs.. men då e man ju förberedd och väljer det själv.... det här är inte roligt det e skit rent ut sagt.. ha ha i dubbel benämning

    SvaraRadera